TimeOne

Timeone – Performance heeft 80 medewerkers

Bijna de helft hiervan houdt zich bezig met het operationele management van onze klanten en werkt nauw samen met onze affiliates. Alle partnerschap-managers hebben ervaring met het internet (adverteerder / agency / platform) en werken op vier expertisegebieden: Aquisitie, E-commerce, Publisher en Coregistratie.

Ons technisch R&D team bestaat uit webontwikkelaars. Dankzij hen is en blijft ons technologische platform op een hoog performance niveau. Specifieke vereisten van adverteerders en affiliates worden geïntegreerd en de uit het R&D-werk voortkomende nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld en geïmplementeerd. En natuurlijk mogen we hun vermogen om de beste verspreidingsoplossingen te bedenken en te creëren niet vergeten!

Ons commerciële team van meer dan 10 medewerkers is geheel gewijd aan het adviseren van onze klanten. Onderverdeeld in twee afdelingen, directe klanten en mediabureaus, draagt dit team gedetailleerde strategische aanbevelingen aan die o.a. gebaseerd zijn op beroepsexpertise en die erop gericht zijn om de affiliate-strategie van onze klanten tot een reëel succes te maken.

Team