TimeOne

Voor al uw wensen hebben wij zowel de juiste expertise als innovatie in huis.

Om u de best mogelijke resultaten te kunnen garanderen, herdefiniëren wij samen met u de uw doelen om samen de beste performance marketingstrategie te kunnen bepalen.
U kunt vertrouwen op onze vakkennis en onze innoverende oplossingen.

Ons doel? Het laten slagen van uw campagne en u daarmee maximaal tevreden te stellen!

Wenst u meer traffic te
genereren?

Kwaliteit van de gegenereerde traffic is essentieel in al onze mediacampagnes. Het aanbod per klik van TimeOne – Performance biedt uw campagnes zowel een optimale targeting als grote aantallen kliks.
Binnen onze op maat gemaakte aanpak beschikt u over 3 opties om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen: de audience klik , de « traditionele » klik en de aankomst- of bezoekklik.

U wenst uw omzet te
verhogen?

money

TimeOne – Performance is zich ervan bewust dat het verhogen van de ROI integraal deel uitmaakt van uw marketingstrategie. Daarom stellen wij u onze knowhow over ons affiliatenetwerk en onze innoverende oplossingen ter beschikking zodat u uw omzet kunt doen toenemen volgens een 100% performance-gericht CPA-model (Cost per Action).

U wenst leads te
verzamelen?

at

Is het verzamelen van nieuwe prospects één van uw hoofddoelen? Het verzamelen van Opt-in prospects is een onderdeel van de oplossingen van TimeOne – Performance. Via mechanismen als winspellen, sampling, inschrijving op een nieuwsbrief, aanvragen van offertes of documentatie, of via een co-registratiecampagne beantwoorden wij volledig aan uw doel om uw database uit te breiden.